Hokage
Tu piszecie swoje wymyślone techniki

Hokage
jutsu drzewa
Polega na tym że użytkownik może przejąć kontrolę nad drzewami przy czym drzewa mogą go ochraniać, walczyć i przytrzymywać przeciwnika.
chakra 10 000

Jounin
Katon Genma Bakuretsu Senbon no Jutsu
Polega na wystrzeleniu kuli ognia. Jak trafi, to trafi, a jak nie, to rozpada się na dwie i wraca. Rzuca się wtedy senbon który zostaje kulami podpalony i mknie jak błyskawica. Jak senbon w cos trafi, to wybucha.
chakra: 10 000
S. Jounin
Kage Tajuu no jutsu
Użytkownik robi jeden znak ''Tori''(Ptak) a następnie opuszcza jedną ręke nad ziemie i znika.Pojawia sie za przeciwnikiem uderzając go i po tym opuszcza ręke(tą którą trzymał nad ziemią)na ziemię a z ziemi wydobywają sie silne wiry powietrza atakujące przeciwnika.
Chakra:4.500
Genin
Księżyc piorunu
polega na tym że Księżyc sie świeci i uderza w gostka 10 razy piorunem
[/url]
jutsu wody
pozwala ci kontrolować wodę w zasięgu 1 km
[3000chakry]
technika kopiującego cienia
polega na zrobieniu specialnej pieczęci i wtedy mogę kopiować wszystkie jutsu
wymaga chakry:10 00
dachuwkowe shuriken no jutsu
to jutsu polega na tym że dachówki z dachów zpadajom i atakujom przeciwnika
Uczeń akademii
naruto rendan
to jutsu polega na tym rze naruto robi klony a te klony wybijajom przeciwnika do gury a prawdziwy naruto wyskakuje do gury i uderza przeciwnika z nogi i on zpada naduł
(chakra3000)
Uczeń akademii
jutsu piasku
to jutsu polega na tym że w zaśięg kilometra z ziemi wyhodzom durze kły z piasku i atakujom przeciwnika
(chakra50 000 dostępne od kazakage)
Uczeń akademii
jutsu cienia
to jutsu polega na tym że z moje i przeciwnika cienia powstajom moje klony i atakujom na niego te klony są bardzo wytrzymałe nie można ih zabić jednym ciosem
(hakra18 000)
Uczeń akademii
jutsu kamienia
to moje jutsu polega na tym że jak znajduje się koło ciebie jakiś większy kamień to on się podwaja albo potraja i te kamienie atakujom na przeciwnikato jutsu działa terz na małe kamienie
(chakra40 000)
Uczeń akademii
jutsu wiatru
to moje jutsu polega na tym, że swoją chakrę przenosimy na np:kunaje i są one ostrzejsze.
Mogą przebić się przez drzewo lub kamień
(chakra 2000)